Cont client

Asistenta clienti

0799.33.11.39 
0784.88.50.50
office@micro-camper.ro 

Social Media

Adresa showroom/pickup

Locatie Magazin  Str. Transilvania, nr. 57, Paulesti, Prahova, 107400

Intrebari frecvente despre inchirierea unei rulote

Mai jos puteti gasi cele mai frecvente intrebari primite de la clientii nostrii despre inchirierea unei rulote si raspunsurile aferente. Daca aveti alte întrebari sau neclaritati, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.
Intrebari inchiriere rulote -  - Micro Camper Rulote

Pentru a inchiria un autoturism de la Micro Camper trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii: varsta minima aceptata este de 18 ani si trebuie sa aveti un permis de conducere valabil, preferabil cel putin 5 ani de experienta in condus.

Aveti nevoie de permisul de conducere, de actul de identitate si de un card de credit/cont bancar atunci cand inchiriati masina de la Micro Camper.

A. Rezervarea

1.    In cadrul siteului Micro Camper, procesul de inchiriere este complet automatizat si simplu. Cautati rulota dorita ce doriti sa o inchiriati , adaugati extraoptiunile dorite in functie de modelul rulotei dupa care continuati pasii de rezervare.


2.    Un reprezentant Micro Camper va confirma rezervarea dvs dupa ce se primeste plata prin Transfer Bancar a intregii sumei de rezervare, dupa confirmare se va trimite un email cu datele de inchiriere via email si se va atasa contractul de inchiriere in 2 exemplare, unul pentru noi si cel de-al doilea pentru dvs.

B. Inchirierea

1.    La data, ora si locatia stabilite in rezervare se livreaza masina (spalata interior/exterior si cu plinul facut). La livrare se semneaza contractul de inchiriere, se completeaza fisa de predare-primire a autoturimului si se efectueaza plata.


2.    Inchirierea propriu-zisa. Daca apare orice problema puteti sa ne sunati oricand, suntem la dispozitia dumneavoastra 24h/24.


3.    La data, ora si locatia stabilite se returneaza masina. Finalul inchirierii este consemnat in fisa de predare-primire, se returneaza garantia si se elibereaza o factura daca a fost solicitata.

O rezervare deja confirmata se poate anula sau modifica fara nicio taxa suplimentara telefonic, sunand la numarul: 0799.33.11.39   0784.88.50.50, sau prin email la adresa: office@micro-camper.ro. Va stam la dispozitie 24h/7. Totodata in cadrul emailul de confirmare aveti un link ce il puteti accesa pentru a vedea datele inchirierii si trimiterea unei cereri de anulare. 

Pentru prelungirea duratei de inchiriere trebuie sa luati legatura cu reprezentatii nostri cu cel putin 24 de ore inainte de data expirarii contractului. Daca masina este disponibila, se va face un act aditional de prelungire si se va achita noua perioada de inchiriere (plata se poate face prin virament bancar).

Pe toata durata inchirierii reprezentantii Micro Camper va stau la dispozitie. Primul pas este sa ne contactati imediat. Datele de contact le gasiti pe contractul de inchirieri auto. Reprezentatii Micro Camper va vor oferi asistenta necesara.

In caz de defectiune tehnica beneficiati de asistenta rutiera non-stop, rulota la schimb in cazul in care defectiunea nu poate fi remediata imediat.

In caz de accident: in caz de accident, clientul trebuie sa procure si apoi sa ofere catre Micro Camper copii ale actelor persoanele terte implicate in accident (polita de asigurare RCA, carte de identitate, permis de coducere, certificat de inmatriculare) raportul politiei sau constatarea amiabila. Daca persoana care inchiriaza autoturismul si/sau celalalt participant sunt persoane straine, trebuie sa se efectueze investigatia la fata locului si trebuie anexat raportul politiei.

Adresa de preluare este 

Str. Transilvania, nr. 57, Paulesti, Prahova, 107400

Ora preluarii: L-V orele 08.30 – 17:00 S orele 8:30 – 14:00

Ora predarii: zilnic L-V orele 08.30 – 17:00 S orele 8:30 – 14:00

(pt ore diferite/aranjamente speciale va rugam sa ne contactati in avans)

Rulotele noastre vin echipate cu optiuni ce sunt prezentate pe pagina fiecarui rulote.

Dv trebuie sa va aduceti:

– lenjerii de pat, inclusiv perne si paturi (daca este cazul);

– set de bucatarie (vesela de unica folosinta, vase speciale, etc). Recomandam un nr redus de vesela traditionala, datorita miscarii produc zgomot in mers

– prosoape si obiecte de igiena personala.

Unde sunteți localizați?

Adresa noastra fizica este Str. Transilvania, nr. 57, Paulesti, Prahova, 107400 de unde se preiau si se preda rulotele inchiriate.

Bineinteles! Incurajam vizionarea acestora, pt a avea o imagine si mai clara ce reprezinta o autorulota. De asemenea, va stam cu placere la dispozitie pt o discutie fata in fata.

Pentru vizionare va rugam sa ne contactati la numere de telefon de pe website sau prin formularul de contact sau chat. 

Toate rulotele noastre sunt asigurate.

Garantia poate fi depusa prin transfer bancar sau cu cardul/cash la sediul nostru si va fi returnata in termen de 3 zile lucratoare de la data predarii autorulotei.

Garantia poate fi retinuta in cazul unor daune care nu sunt acoperite de asigurarea casco.

Garanția este de 1500 RON .

Toate rulotele Micro Camper se conduc cu permis de conducere cat. B (MMA < 3.5 tone).

Da. In acest moment exista in mod oficial 57 camping-uri acreditate in Romania. De asemenea, puteti campa “wild camping”; pur si simplu in natura, cu respectarea urmatoarelor precautii:

– terenul pe care campati nu este proprietate privata;

– terenul nu interzice camparea (unele rezervatii naturale, de exemplu);

– nu deversati apele uzate sau caseta de toaleta in natura;

– lasati locul de campare intact la plecare

– va asigurati importiva animalelor salbatice in zona (ursul vine foarte frecvent datorita resturilor alimentare lasate afara noaptea);

– terenul nu este moale sau nisipos (va veti infunda cu rulota sau autorulota).

Cu toate ca “intelepciunea populara”spune ca nu avem locuri de campare ca in Occident, nu avem sosele, etc, Romania este destinatie de prim rang in turismul cu autorulota si, mai nou, si cu rulota. Motivul principal il reprezinta natura aproape neatinsa de om (spre deosebire de restul Europei) ; farmecul satelor si traditiilor romanesti ; fauna incredibila din muntii Romaniei, Delta Dunarii, Transilvania, Bucovina.. si multe alte zeci de atractii.

In plus, riscul de furt din autorulota in Romania este mult scazut fata de anumite regiuni din Europa

MAGNUM TOOLS RP SRL

Reg. com. J29/1497/2011,
CUI RO29186646
Str. Transilvania, nr. 57, Paulesti, Prahova, 107400
Comenzi: 0799 33 11 39
Florin: 0784 88 50 50
Cristian: 0757 22 55 99
office@micro-camper.ro

Contul meu

Despre noi -  - Micro Camper Rulote
Copyrights © 2024 MAGNUM TOOLS RP SRL. Toate drepturile rezervate.
× Contact